Onze aanpak: Een bevlogen team van professionals

 

Over onze aanpak kunnen we kort zijn: die is bevlogen. Bonte Bij levert advies- en projectmanagement op het gebied van Human Resources, e-HRM, talentmanagement en organisatieontwikkeling. Wij zijn een bevlogen team van professionals en in onze manier van werken laten we ons inspireren door bijen. We staan bekend om onze feilloze samenwerking en lef, maar bovenal om de behaalde resultaten. Bevlogen zijn we, van kop tot staart.

De Zwerm

De Zwerm

Onze zwerm van betrokken professionals begrijpt wat samenwerken is en vliegt voor de uitdagingen van onze klanten.
Van concept tot implementatie, door praktisch denken en doen, vinden wij oplossingen voor complexe vraagstukken. We werken hierbij nauw samen met alle betrokkenen in de organisatie.
Dat resulteert in een mensgerichte en innovatieve aanpak en bovenal: duurzaam resultaat voor de opdrachtgever.

Wat kan je van onze aanpak verwachten?

Samenwerking 2.0

Plezier en wederzijds respect zijn de basis van onze samenwerking met opdrachtgevers. Als netwerk met diverse specialisten ‘voeden’ en helpen we elkaar continu met kennis, trends en ontwikkelingen.

Integrale visie

Ons multidisciplinaire team van professionals verenigt vakkennis en praktijkervaring binnen één netwerkorganisatie, met vernieuwende perspectieven als resultaat.

Resultaatgericht

Door ons praktisch en daadkrachtig handelen zorgen wij ook bij complexe vraagstukken voor concrete resultaten. Van kop tot staart, van concept tot implementatie.

b

Trackrecord

Bonte Bij-professionals zijn vakmensen met een trackrecord. Mensen die zichzelf bewezen hebben in de praktijk en zichzelf steeds verder uitdagen. Met elkaar doen we leuke klussen met leuke mensen bij leuke bedrijven.

Onafhankelijk

Wij werken altijd vanuit een onafhankelijke positie. Hierdoor zijn wij kritisch en objectief, wat gewaardeerd wordt door onze opdrachtgevers.

Bonte bij, Bijzonder.

Bonte Bij, Bijzonder.

De natuur kan ons veel leren. Zo vertelt het gedrag van bijen ons een bijzonder leerzaam verhaal . Zo staan bijen bijvoorbeeld bekend om hun unieke vermogen om te leren en samen te werken. Het bijenvolk is strak georganiseerd en uiterst adaptief aan haar omgeving. Er wordt gewerkt vanuit een stabiele structuur waarin iedere bij zijn eigen rol heeft.

Ons team wordt gekleurd door een bonte verzameling van experts, ieder met eigen specialismen. De veelzijdigheid en onderlinge kruisbestuiving in kennis, ervaring en kunde maken ons tot Bonte Bij.

 

Bijen

FD Gazellen Awards

Jaar Bonte Bij

Waar ligt uw uitdaging?

Bonte Bij helpt uw organisatie te verbeteren en veranderingen te realiseren. Dat is een vak apart. Het vereist specialistische kennis, ervaring met de betrokken disciplines, zoals HR en IT, én het vermogen om in goede samenhang tot concrete resultaten te komen. Dat vak verstaan we bij Bonte Bij.