Wist u dat Bonte Bij ook workshops verzorgt? In deze workshops delen we onze kennis en ervaring op een interactieve manier met de deelnemers. Ook dit jaar verzorgen we nog een aantal workshops:

Workshop Projectmanagement voor HR

In deze workshop krijgen de deelnemers het gereedschap om HR-projecten doeltreffend te managen, van het formuleren van de projectdoelstelling en het maken van een planning tot aan effectief stakeholdermanagement. De workshop wordt verzorgd door Erik Marcelis, lees hier het interview met hem over HR projectmanagement. De volgende workshops vinden plaats op 12 oktober en 14 december in Nieuwegein. Klik hier voor meer informatie over de inhoud van de workshop. Je kunt je aanmelden bij Erik Marcelis: 06-10679637 of erikmarcelis@bontebij.nl.

Workshop Duurzame Inzetbaarheid (DI)

In deze geaccrediteerde workshop* krijg je een goed inzicht in DI en de mogelijkheden in de praktijk. Na de workshop heb je meer mogelijkheden om werkgevers, leidinggevenden en medewerkers te adviseren over DI.

De workshop bestaat uit een interactieve sessie van vier uur, het lezen van literatuur (vier uur) en een toets waarin je vragen beantwoordt over de toepassing voor DI in je eigen werk. In de workshop leer een systemische benadering van DI, van concept naar concrete stappen. Hierbij wordt ingegaan op:

  1. Wat is DI? Werken met DI, meerdere perspectieven leiden tot verschillende interventies.
  2. De horizon van een integraal DI-model.
    Het HR-veld, de volle breedte van HR-instrumenten.
  3. Casus 1: Een vraag over DI van een organisatie beantwoorden
  4. Casus 2: Een vraag over een medewerker en diens DI
  5. DI en je eigen praktijk en dienstverlening

De workshop wordt verzorgd door Luciënne Samuels en Jeroen Meliezer, registerpsychologen, en vindt plaats op vrijdag 22 september vanaf 13 uur in de omgeving van Utrecht. Je kunt je aanmelden bij Luciënne Samuels: 06 15062068 of luciennesamuels@bontebij.nl.

*) Registerpsychologen krijgen voor deze opleiding 8 accreditatie punten