HRM-dienstverlening

 

 

Bonte Bij is de partner bij het ontwikkelen of verbeteren van HRM-beleid en bijbehorende kaders, instrumenten, processen en regelingen. Al onze consultants hebben een brede en langjarige ervaring in de HRM-wereld. Onder andere op het gebied van Strategisch HR-beleid, Strategische Personeelsplanning, Recruitment, Change, Performance & Talent Management, Mobiliteits- en opleidingsbeleid, Verzuimbeleid en –management, Medewerkerstevredenheid en Duurzame Inzetbaarheid.

Advies, interim en projectleiding

 

We leveren niet alleen HR-denkkracht en -advies, maar kunnen ook HR-beleid en HR-instrumenten samen de klant succesvol implementeren. Onze consultants zijn aan de slag in de rol van HR-manager of HR-businesspartner op interim-basis, maar zijn ook ervaren in de rol van programma- of projectleider.

Aanbestedingen voor HR-systemen en personeelsdiensten
HR Profilling

HR Profiling Bonte Bij

 

In veel organisaties leven vragen over het rendement van HR en over de aansluiting van HR bij de business. Tegelijkertijd worden behoeftes van medewerkers steeds diverser en bieden technologische ontwikkelingen nieuwe kansen voor HR. Een lastig speelveld, waarin veel gevraagd wordt van de HR-professional. Om de balans tussen vraag en aanbod beter te organiseren, heeft Bonte Bij een nieuwe werkwijze binnen HR ontwikkeld: HR profiling. klik naar de pagina HR profiling

Verder praten over HRM-dienstverlening? Neem dan contact op met onze mensen, maak een afspraak of plan een workshop in.

Waar ligt uw uitdaging?

Bonte Bij helpt uw organisatie te verbeteren en veranderingen te realiseren. Dat is een vak apart. Het vereist specialistische kennis, ervaring met de betrokken disciplines, zoals HR en IT, én het vermogen om in goede samenhang tot concrete resultaten te komen. Dat vak verstaan we bij Bonte Bij.