Intelligent reorganiseren: onze aanpak

Succesvol reorganiseren vraagt om effectieve begeleiding van zowel de harde als de zachte kant van de reorganisatie. Onze adviseurs en projectleiders ondersteunen bij de harde kant: organisatie-ontwerp inclusief functies en rollen, harmonisatie van arbeidsvoorwaarden, afspiegelen, adviesaanvragen etc. Maar ook bij de zachte kant: begeleiden van het veranderproces, communicatie met stakeholders en het begeleiden van leidinggevenden en medewerkers van reorganisaties.

Bonte Bij helpt organisaties om een reorganisatie intelligent aan te pakken, gericht op het creëren van een gezonde, toekomstgerichte organisatie.

 

De verschillen met klassiek organiseren op een rijtje:

Voor pdf versie klik op tabel.

Bonte Bij ondersteunt organisaties bij het intelligent aanpakken van fusies en reorganisaties. Van reorganisatieonderzoek en organisatieontwerp tot veranderstrategie en implementatie. We hebben jarenlange ervaring in zowel de private als de publieke sector. We werken samen met gespecialiseerde partners, zodat wij het gehele project kunnen begeleiden en desgewenst de uitvoering voor u kunnen verzorgen.