Mijn specifieke expertise ligt in het optimaliseren en professionaliseren van HR-processen, zoals het implementeren van e-HRM en het inrichten van HR-Shared Services.

Organisatieontwikkeling krijgt sneller vorm als deze hand in hand gaat met ontwikkeling van de medewerkers. Het benutten van talenten van medewerkers is hiervoor een belangrijke succesfactor. Talenten van medewerkers zijn eenvoudig in kaart te brengen met de Talenten Motivatie Analyse (TMA). Als gecertificeerd TMA-expert ondersteun ik organisaties bij het optimaal gebruikmaken van de TMA self-service toolkit.

Ik heb 15 jaar ervaring als eindverantwoordelijk manager en projectleider. Mijn brede basis in HR heb ik onder meer ontwikkeld als HR-manager bij de Gemeente Amsterdam en als senior consultant bij Giraffe-HR.

Ik combineer een heldere analytische blik met een enthousiasmerende, praktische werkwijze. Ik werk graag projectmatig, procesgericht en professioneel. Vertrouwen en samenwerking zijn voor mij de sleutel tot succes.
Ik ben energiek en creatief, en ben pas tevreden als het beoogde resultaat is bereikt.