Mijn kracht ligt in het vertalen van strategie naar concrete acties. Samen met de klant weet ik stap voor stap ambities waar te maken. Mijn motto: je kunt altijd een eerste stap zetten richting je doel.

Ik bied HR project- en procesmanagement, verandermanagement en Lean coaching aan. Doel is processen zo efficiënt en LEAN mogelijk in te richten om optimaal rendement te kunnen behalen uit de core-business en medewerkers optimaal te laten functioneren.

Ik ben een energieke HR professional met 20 jaar ervaring in verschillende branches. Ik heb ruime ervaring met E-HRM projecten en de noodzakelijke veranderingsprocessen die hiermee samenhangen. Recent heb ik me ook toegelegd op het begeleiden van reorganisaties. Ik weet complexe klantvraagstukken om te buigen naar concrete verbeteringen, wat altijd leidt tot resultaten voor de klant. Ik kan makkelijk schakelen op verschillende niveaus in een organisatie.  Door mijn optimisme en doortastendheid weet ik management en medewerkers te motiveren en te stimuleren om gezamenlijk de gewenste veranderingen te realiseren.

Pragmatisch (hands on), organisatiesensitief, actiegericht en enthousiast zijn kenmerken die voor mij karakteristiek zijn.

Ik ben gecertificeerd Lean (Black Belt) coach en heb ervaring met agile en scrum werksystematiek. Daarnaast beheers ik de traditionele Prince 2-projectmanagement methodiek. Ik kan hiermee aansluiten op de methode die in de organisatie wordt gehanteerd. Mijn basisopleiding is een doctoraal Bedrijfskunde gevolgd door een management trainee traject bij een grote verzekeraar, waardoor ik ook breder kan opereren dan HR.