Mijn kennis en ervaring ligt bij het inrichten en implementeren van e-HRM en het optimaliseren en digitaliseren van HR-processen. De basis hiervoor heb ik de afgelopen 15 jaar gelegd als Manager HR-Support (HR Shared Service Centre), Projectleider E-HRM en adviseur. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn Sligro Food Group en Jumbo Supermarkten.

Ik heb ervaren dat HR, Finance en ICT-medewerkers onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, maar niet altijd op een optimale manier met elkaar samenwerken. Mijn kennis van deze vakgebieden (inclusief het verbinden van mensen) benut ik om e-HRM-systemen tot een succes te maken. Veranderingsprocessen die onvermijdelijk gepaard gaan met de implementatie van e-HRM.

Door mijn ervaring vanuit diverse invalshoeken en expertise op het gebied van HR-Analytics en HR Dashboards, ben ik in staat om op de juiste manier met organisaties mee te denken bij het vinden van innovatieve oplossingen.

Ik ben een enthousiaste en gedreven persoon, innovatief, ondernemend, pro-actief, gestructureerd en bedenk graag efficiënte(re) oplossingen met oog voor kwaliteit en detail. Als mensgerichte teamspeler werk ik op basis van vertrouwen om te komen tot het meest optimale resultaat.