Ik ben een allround professional die zowel de ICT, HR als de salaristaal verstaat. Mede dankzij mijn gevoel voor verhoudingen en relaties heb ik begrip voor wat mensen werkelijk nodig hebben willen processen en automatisering werken voor ze. Mijn kracht ligt in het uitvoeren van opdrachten vanuit de inhoud. Deze rol heeft heb ik zowel aan de klant als aan de leverancierskant vervuld. Door mijn onuitputtelijke praktijkervaring word ik door collega’s en klanten erkend als thought leader op het gebied van eHRM.

Ik ben een onafhankelijk denker, heb uitstekende communicatieve vaardigheden en ben in staat mijn teams te motiveren excellente presentaties neer te zetten. Ik ben loyaal naar mijn team en opdrachtgever en ben een slimme werker. Vanuit mijn achtergrond heb ik veel affiniteit met de technische aspecten van HRM. Ik houd van organisaties die willen aanpakken en met pragmatisme werkelijke stappen willen zetten.

Ik heb 20 jaar ervaring als project / interim manager en business consultant op het raakvlak van HRM, salarisadministratie en ICT.  Mijn focus en mijn passie is Operational Excellence in combinatie met Lean Six Sigma / Agile, zodat procesverbetering, organisatieverandering en ICT-implementatie daadwerkelijk tot efficiency- en effectiviteitsverbetering voor HR leiden binnen organisaties. Ik heb veel ervaring in Europese aanbestedingen/opstellen programma van eisen, pakketselecties en het maken van business cases.

Ik ben inzetbaar voor alle denkbare HR selectie-, interim, implementatie- en veranderingsprojecten met specialisatie op administratie. Ik ben sterk in de combinatie van management en (proces)-inhoud en ben daarmee schakel tussen organisatievisie, HR beleid, uitvoering, informatiebehoefte en -systemen. Ik breng een schat aan ervaring en klantreferenties mee, waar ook jouw organisatie ergens een match zal zien.