Mijn missie: organisaties naar een hoger niveau brengen met HR. Ik zorg hierbij voor focus en resultaat vanuit structuur en samenhang.

In mijn werkwijze bouw ik graag verder op wat al werkt in een organisatie, in nauwe samenwerking met de betrokkenen. Door de juiste vragen te stellen en snel verbanden te leggen, breng ik vraagstukken terug tot de essentie. De samenhang tussen organisatiestrategie, HR-strategie en HR-instrumentarium is voor mij een randvoorwaarde voor het realiseren van duurzame resultaten.

Ik ben van oorsprong psycholoog en werkzaam geweest als trainer/ docent en als lijnmanager binnen de Retail. Na 15 jaar geleden de overstap te hebben gemaakt naar HR, ben ik als HR-manager verantwoordelijk geweest voor alle facetten van het HR-vak. De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op HR-programma’s & -projecten; het bereiken van concrete resultaten geeft mij veel energie. Door mijn ervaring binnen zowel Retail als de Nederlandse Spoorwegen, ben ik effectief in een grote diversiteit aan bedrijfsculturen.

Mensen en organisaties die met mij werken, kennen mij als een professional met een sterk analytisch vermogen die zaken voor elkaar krijgt. No nonsense, met humor en met een sterke focus op het bereiken van de businessdoelstellingen. Ik ben als HR-, interim- en programmamanager verantwoordelijk geweest voor een breed scala aan opdrachten, waaronder de invulling van business- en HR-strategie, performance management, leiderschap, herstructureringen en reorganisaties.