Klanten ondersteunen om succesvol te zijn met HRM en HR systemen. Dat is mijn motto.

Bij mijn opdrachten stel ik de klantvraag centraal en heb ik mezelf ten doel gesteld om met ondersteuning van HR technologie, Human Resources de juiste oplossing en middelen in handen te geven om actuele HR thema’s effectief en vanuit organisatie perspectief aan te vliegen. Waarbij ICT ondergeschikt is aan het HR proces.

Partijen waarmee ik heb samengewerkt waarderen mij o.a. om mijn expertise, people skills en helicopter view. Opdrachten worden ‘in time, on target, in budget’ opgeleverd. Dit alles met oog voor de menselijke maat.

Ik werk al ruim 20 jaar op het snijvlak van HRM & ICT waarvan de laatste 12 jaar als onafhankelijk e-HRM specialist, projectleider en interim management. Ook het bloggen en schrijven over e-HRM is een passie van mij en wordt in die hoedanigheid met regelmaat gevraagd om mijn opinie en mening op e-HRM ontwikkelingen. Hierbij heb ik ook bijgedragen aan het boek ‘HRM over de schutting’.

Ik heb een achtergrond in de HR wereld en ben sinds 1998 werkzaam op het brede vlak van
(e-)HRM, met als voorbeelden van mijn expertise; aan de ene kant van het spectrum advisering, selectie en implementatie van HR & Payroll oplossing, advisering rondom e-HRM trajecten tot de implementatie van Vlootschouw en Succession Planning bij organisaties in Nederland.