Klanten ondersteunen om succesvol te zijn met HRM en HR systemen. Dat is mijn motto.

Bij mijn opdrachten stel ik de klantvraag centraal en heb ik mezelf tot doel gesteld om met ondersteuning van HR technologie, Human Resources de juiste oplossing en middelen in handen te geven  om actuele HR thema’s effectief en vanuit organisatie perspectief aan te vliegen. Waarbij ICT ondergeschikt is aan het HR proces.

Partijen waarmee ik heb samengewerkt waarderen mij o.a. om mijn expertise, people skills en helicopter view. Opdrachten worden ‘in time, on target, in budget’ opgeleverd. Dit alles met oog voor de menselijke maat.

Ik werk sinds 1998 op het snijvlak van HRM & ICT en vanaf 2007 jaar als onafhankelijk e-HRM specialist, projectleider en interim management.  Ook het bloggen en schrijven over e-HRM is een passie van mij.

Ik heb mijn achtergrond in de HR wereld en ben werkzaam op het brede vlak van (e-)HRM, met als voorbeelden van mijn expertise; aan de ene kant van het spectrum PVE’s aanbestedingen en e-HRM implementatie van HR & Payroll oplossing, tot advisering rondom e-HRM trajecten en de implementatie van Vlootschouw en Succession Planning bij organisaties in Nederland.