Klanten ondersteunen om succesvol te zijn met HRM en HR-systemen. Dat is mijn motto.

Bij mijn opdrachten stel ik de klantvraag centraal en heb ik mezelf tot doelgesteld om met ondersteuning van HR-technologie, Human Resources de juiste oplossing en middelen in handen te geven om actuele HR thema’s effectief en vanuit de organisatie-perspectief aan te vliegen. Waarbij ICT ondergeschikt is aan het HR-proces.

Partijen waarmee ik heb samengewerkt waarderen mij onder andere om mijn expertise, people skills en helicopterview. Opdrachten worden ‘in time, on target, in budget’ opgeleverd. Dit alles met oog voor de menselijke maat.

Ik werk al ruim 18 jaar op het snijvlak van HRM & ICT waarvan de laatste acht jaar als onafhankelijk e-HRM-specialist, projectleider en interim manager. Ook het bloggen en schrijven over e-HRM is een passie van mij en ik word met regelmaat gevraagd om mijn opinie en mening op e-HRM ontwikkelingen te geven. In die hoedanigheid heb ik ook bijgedragen aan het boek ‘HRM over de schutting’.

Ik heb mijn achtergrond in de HR-wereld en ben sinds 1998 werkzaam op het brede vlak van (e-)HRM, met als laatste opdrachten: implementatie van Vlootschouw en Succession Planning bij een grote retailer in Nederland, advisering rondom e-HRM-trajecten bij een grote bouwonderneming en programmamanager voor de implementatie van een nieuw HR & Payroll-systeem voor 14 samenwerkende gemeenten.