Mijn kracht ligt in het realiseren van verbeteringen binnen het HR-domein. Van het inrichten en implementeren van e-HRM, het fuseren van HR-afdelingen, het creëren van een HR Shared Service Center tot het optimaliseren van de kwaliteit van de HR-dienstverlening. Mijn ambitie is om verbeteringen duurzaam te verankeren in de organisatie; het creëren van een excellente HR-dienstverlening.

Ik ben van huis uit een HR-adviseur, maar beschik inmiddels over jarenlange ervaring als HR projectmanager. Ik heb vooral grote en veelal IT-gerelateerde HR-verbetertrajecten mogen begeleiden.

Ik ben werkzaam geweest binnen verschillende branches: overheid, welzijn, bank- en verzekeringswezen, onderwijs en telecom. Mijn opdrachtgevers omschrijven mij als een generalist en bouwer, die planmatig en pragmatisch te werk gaat. Ik werk procesgericht en professioneel, ruimte gevend aan de inzet van ieders talenten. Vertrouwen en samenwerking zijn voor mij de sleutel naar succes.

Als projectmanager breng ik structuur aan waar nodig en verbinding waar mogelijk. Ik durf mijn nek uit te steken en kies voor haalbare en binnen de organisatie passende oplossingen.

Naast de rol van HR projectmanager en consultant, verzorg ik trainingen op het gebied van projectmatig werken, HR Shared Services en e-HRM.