Maximale meerwaarde creëren voor de klant, dat is waar ik voor sta!

Mijn opdrachtgevers omschrijven mij als een brede generalist en bouwer, die  planmatig en pragmatisch te werk gaat. Ik combineer het denken met het doen en vind het prettig om in teamverband resultaten te halen. Mijn stijl is onafhankelijk, taak- en relatiegericht.

Mijn meerwaarde zit vooral in opdrachten waar:

 • georganiseerd en gestructureerd moet worden;
 • projectmatig gewerkt moet worden;
 • een verandering moet worden doorgevoerd;
 • ontwikkeld of geïmplementeerd moet worden.

Mijn kernvaardigheden zijn: projectmatig werken; P&O-processen; reorganisaties; ontwikkelen & implementeren; verandermanagement; e-HRM en Shared Service Centers; cijfermatig inzicht; outsourcing; personeelsinformatiesystemen; P&O afdeling opzetten en/of (her)structureren.

Tot 2001 ben ik in vaste dienstverbanden hoofdzakelijk werkzaam geweest in de sectoren: zakelijke dienstverlening, off-shore en transport. Vanaf 2001 heb ik als zelfstandig ondernemer klanten in zowel profit- als non-profit omgevingen ondersteund.

Vaak word ik ingezet in een van de onderstaande rollen:

 • e-HRM specialist, procesverbeteraar
  Doen van HR-procesanalyses, -audits en doorvoeren van verbeteringen; inventarisatie van het gebruik van de huidige personeelsinformatiesystemen; opzetten en implementeren van een Shared Service Centra, pakketselecties begeleiden en personeelsinformatiesystemen implementeren, met aandacht voor de veranderkundige kant.
 • HR-projectleider
  Begeleiden van uiteenlopende HR-projecten, zoals: het doen van reorganisaties, overgang naar een nieuw functiewaarderingssysteem, houden van vlootschouw, selecteren en implementeren van personeelsinformatiesystemen, opzetten nieuw Compensation & Benefit pakket, begeleiden overnames, in-en outsourcetrajecten, (cultuur)veranderprocessen en invoeren competentiemanagement.
 • HR-leidinggevende  of senior HR-business partner
  Het ondersteunen van lijnmanagers en directies bij het geven van HR-advies.

Mijn motto: Innovatie & Realisatie!