Al ruim 22 jaar ondersteun ik directie/management, teams en zelfstandigen. Dat doe ik in de modernste vorm vanuit mijn eigen kantoor. Tegenwoordig heet dit een virtuele assistent. Ik neem de secretariële en administratieve zaken uit handen. Dat niet alleen; de ondersteuning is erg breed inzetbaar. Met heel veel plezier verricht ik deze werkzaamheden ook al jaren voor Bonte Bij. De focus ligt hierbij op de alledaagse taken en projecten.

Een organisatie verloopt soepeler als processen helder zijn en er één vast aanspreekpunt is voor secretariële en administratieve zaken. Ik hou van korte, heldere lijnen. Zodat zaken ook snel worden opgepakt. Ik breng structuur aan op dit gebied en probeer andere mensen hierin mee te trekken.

Goed opgeleid en up-to-date
Ik ben afgestudeerd officemanager. Daarnaast heb ik ervaring in de makelaardij/vastgoed, detailhandel, arbeidsbemiddeling, communicatie- en corporatiebranche en in training & advies. In 2013 heb ik de opleiding inzicht in financieel management afgerond. Het is belangrijk om met de tijd mee te gaan; mijn kennis in dit vakgebied is daarom ook erg ruim. Sinds 2014 heb ik mijn eigen bedrijf.

Mijn meerwaarde:
☑ ondernemend
☑ enthousiasmeer en activeer mensen
☑ positieve instelling
☑ gedrevenheid
☑ creatief / innoverend
☑ commercieel
☑ heldere, korte en respectvolle omgang

Mijn motto is ‘willen en kunnen’. Ik werk met plezier, probeer telkens zaken te verbeteren en processen beter, sneller en efficiënter te laten verlopen. Het plezier zit vooral in het ondersteunen van de mensen om mij heen. Zorgen dat ze ‘ontzorgd’ worden op een goede en snelle manier. Dit doe ik met enthousiasme. Secretariële ondersteuning bieden is waar ik goed in ben.