Ondanks alle mooie beleidsnotities verzanden functionerings- en beoordelingsgesprekken in de praktijk nog vaak in te lange lijsten en ingewikkelde formulieren. De bedoeling raakt zo uit beeld. Tot vandaag, want vanaf nu voeren wij Het Goede Gesprek. Voor meer plezier, ontwikkeling en resultaat voor iedereen binnen organisaties.


E-vent

Wij bieden ‘Het Goede Gesprek Live!’. Een online bijeenkomst van maximaal 2 uur vol nuttige en inspirerende (mini-)workshops. Met het e-vent kun je in korte tijd alle medewerkers gelijktijdig enthousiast én vaardig maken voor Het Goede Gesprek. Iedereen gaat hierna direct aan de slag. In twee uur tijd kun je, tegen lage kosten, met grote groepen deelnemen. Grote organisaties kunnen in een paar dagen volledig worden getraind.

Lang leve betrokkenheid!
Trainingen voor gespreksvoering worden bijna altijd alleen aan managers aangeboden. Verrassend als je bedenkt dat organisaties willen dat medewerkers meer verantwoordelijkheid nemen. Bij ons krijgen zowel medewerkers als leidinggevenden ondersteuning bij het voeren van Het Goede Gesprek. Met handige gesprekskaarten helpen we bij het voorberei- den en voeren van Het Goede Gesprek. Resultaten en betrokkenheid worden zichtbaar beter als medewerkers bewust worden meegenomen in goede gespreksvoering. Immers, it takes 2 to tango…


Tools

Aan de hand van unieke gesprekskaarten helpen we medewerkers en leidinggevenden een evenwichtig gesprek te voeren. Ze gaan in gesprek over o.a. werk, werksituatie, afspraken, ontwikkeling en werkplezier. Met tips en voorbeelden om direct toe te passen of die inspireren tot eigen vragen en gespreksonderwerpen. Van verplichte, naar relevante gesprekken.

Toekomstfit
Uiteindelijk wil elke organisatie verantwoordelijke medewerkers, die komen met ideeën en investeren in zichzelf. Zeker in een tijd van thuiswerken en samenwerken op afstand zijn motivatie, binding en contact essentieel. In onze aanpak bepaalt de medewerker meer zelf wat besproken wordt en leert bespreekbaar te maken wat op dat moment speelt en belangrijk is. Denk aan onderwerpen als werk en resultaten, werkplezier en ontwikkeling, maar ook over de samenwerking met collega’s, veiligheid op het werk en de relatie met de leidinggevende. Het Goede Gesprek zorgt voor werkgevers en -nemers die toekomstfit zijn.

Download hier de leaflet.