“Zijn er via Bonte Bij goede HR-interimmers te vinden die direct inzetbaar zijn op vaste HR posities?” Vanaf heden wordt deze vraag volmondig beantwoord met ja!

Met de opzet van Bonte Bij Interim wil Bonte Bij voldoen aan deze groeiende vraag bij onze opdrachtgevers. Uitbreiding van de eigen netwerkorganisatie zorgt ervoor dat de kracht van Bonte Bij wordt vergroot en er altijd een goede match wordt gevonden tussen opdrachtgever en interimmer voor vaste HR posities. Op basis van het bestaande, grote netwerk levert Bonte Bij de juiste persoon welke direct inzetbaar is bij de opdrachtgever.

Netwerkgedachte

Eén van de grote voordelen voor de klant van het inzetten van interimmers via Bonte Bij, is dat er gewerkt wordt vanuit de netwerkgedachte, – de honingraat structuur van Bonte Bij. Dit houdt automatisch in dat de overheadkosten praktisch nihil zijn, wat weer betekent dat Bonte Bij de marge enorm laag kan houden ten opzichte van andere interim-bureaus.

Het uitgebreide pakket dat Bonte Bij hiermee aan haar opdrachtgevers kan gaan aanbieden is ontstaan vanuit de gedachte dat Bonte Bij haar opdrachtgevers graag en verder wil helpen. Er zal specifiek worden ingezoomd op HBO werk- en denkniveau en relevante competenties, werk- & branche-ervaring. De klant kan er dus altijd vanuit gaan dat de geplaatste interimmer voldoet aan de hoogste eisen. 

Middels een mailing zal Bonte Bij al haar klanten verder informeren over deze nieuwe ontwikkeling, en zal contact worden gezocht met bestaande connecties.