nieuwsbrief-januariBONTE BIJ MAAKT VLIEGENDE START IN 2016!

De hoogtepunten van het jaar 2015!

Veel gezoem in 2015
De Bijen zijn druk geweest in 2015. De 14 Bonte Bijen hebben in 2015 organisatieadvies en projectmanagement op het gebied van changemanagement, procesoptimalisatie, eHRM en talentmanagement gerealiseerd voor 42 profit en non-profitorganisaties. We bedanken al onze klanten en partners voor de samenwerking!

 

Bonte Bij op RTL7
In ‘Ondernemen doen we zo’ zijn Hans en Paulien wederom gevraagd om als experts hun visie te geven op HR- en changemanagement-thema’s. Vanaf 17 januari aanstaande, zit Bonte Bij gedurende 11 weken aan tafel bij Jeroen Smits, op zondagmiddag van 13 tot 14 uur op RTL7. Wil je een preview van de uitzending van zondag 17 januari aanstaande zien? klik dan hier

 

HR-profiling, het einde van ‘one size fits all’!
Op de Bonte Bij inspiratiemiddag met HR-directeuren hebben we de inrichting van HR onder de loep genomen. Hoe actueel is het model van Ulrich (1997) en de daaruit voortkomende rol van HR-businesspartner nog? We concluderen dat het tijd is voor een nieuwe stap. HR-dienstverlening die past bij de verschillende wensen en profielen van organisaties of afdelingen. Hiervoor heeft Bonte Bij een vernieuwende aanpak ontwikkeld.

 

e-HRM
Optimaliseren en ‘lean’ maken van HR-processen met ondersteuning van ICT speelt bij veel organisaties. Zowel de administratieve als tactische HR-processen, zoals zelfroosteren, perfomance management en mobiliteit. Voor onze opdrachtgevers begeleiden we e-HRM van kop tot staart. Een businesscase, begeleiding van de aanbesteding en de implementatie. We zijn pas tevreden als het werkt!

 

Bijblijven en kennis delen
Voorop lopen in het werken met nieuwe organisatievormen, verander-methoden en de ontwikkelingen bij personeels- en salarisleveranciers zullen we in 2016 blijven doen. We delen onze kennis en ervaring graag. We bieden onafhankelijk advies waardoor onze klanten kunnen kiezen voor de best passende aanpak en oplossing.

 

Anja, Arthur, Bernard, Diana, Esther, Francisca, Hans, Hans, Hilde, Jon, Marieke, Merel, Michel en Paulien

 

Meer weten? Neem contact op via e-mail info@bontebij.nl of telefonisch via +31 (0)6 49 846 098. Voor meer info, klik hier voor onze website.