Het Nieuwe Leidinggeven

Wil je dat je team meer initiatief neemt en zich verantwoordelijker voelt? Wil je ruimte creëren zodat medewerkers snel en op maat kunnen inspelen op vragen van klanten? 

Het Nieuwe Leidinggeven

De manier waarop we het werk organiseren en samenwerken verandert. Dit heeft effect op leiderschap. Het Nieuwe Leidinggeven gaat over een gedeelde visie, vakmanschap, intrinsieke motivatie aanboren, verantwoordelijkheid en vertrouwen geven. Dit ontstaat door een andere stijl én andere focus van leidinggevenden. Door Het Nieuwe Leidinggeven nemen werkplezier van leidinggevenden én medewerkers toe en kan snel worden ingespeeld op de specifieke behoefte van klanten.

Als je geïnteresseerd bent in de nieuwste inzichten over de organisatie van werk en leiderschap is het programma “Het Nieuwe Leidinggeven” wat voor jou. Je leert ‘loslaten in verbinding’ én weet hoe je je team zelfstandiger maakt. Dan kun jij zelf een meer strategische rol oppakken en tijd creëren voor kwaliteit, vernieuwing en het onderhouden van externe contacten

In dit in-company programma krijgen leidinggevenden nieuwe inzichten, praktische tools en oefeningen aansluitend op het dagelijkse werk.

 

Voor wie?
De training is geschikt voor leidinggevenden die minder hiërarchisch willen werken en Het Nieuwe Leidinggeven onder de knie willen krijgen. Bonte Bij biedt de workshops ‘Het Nieuwe Leidinggeven “ in company aan organisaties aan. Dit geeft de mogelijkheid om de workshop op maat te maken en aan te laten sluiten op de werkwijze en behoefte van de organisatie.

Opzet
Dit programma is geen traditioneel trainingsprogramma. Want hoewel jij als leidinggevende de trainingsdagen volgt, ga jij met je medewerkers in de praktijk jullie manier van werken vernieuwen. Je krijgt input om je team(s) zelfstandiger te maken. Jouw gedrag is daarin van doorslaggevend belang.

Er zijn 4 trainingsdagen in circa 8 maanden. Alle trainingsdagen bestaan uit 3 blokken: inhoudelijke inspiratie, vaardigheden oefenen en collegiaal leren.
Voorafgaand aan de training werk je met een 360meeting “Het Nieuwe Leidinggeven”.

Wat komt aan bod?

Hoeveel tijd besteed je aan het programma?
Het programma bestaat uit 4 workshops van een dagdeel in een periode van circa 8 maanden.
Tussen de diverse workshops ga je aan de slag in de praktijk. Dat kost je circa 1 dagdeel per week.

De workshops worden gegeven door Eva van Gils.

Interesse in onze diensten?